Uso do SagaBov para avaliação do grau de acabamento de carcaça em machos inteiros no pré-abate.
Uso do SagaBov para avaliação do grau de acabamento de carcaça em machos inteiros no pré-abate.
Author(s): GOMES, L. S.; SILVA, R. R. da; BARBOSA, I. P.; SILVA, S. A. de S.; ANDRADE, J. de S.; PFEIFER, L. F. M.
Publication year: 2022
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rondônia
Keywords: Frigorífico, Gado de Corte, Gordura subcutânea, Pecuária
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.