Extratos de algas e substratos em mudas avançadas de maracujazeiro azedo.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): CARVALHO, R. L. de; SANTOS, S. C.; TORALES, E. P.; MOTTA, I. de S.; BIAZATTI, R. M.; PINHEIRO, B. L.; SANTOS, N. T. dos; FREITAS, P. dos S. Z. de

Summary: A cultura do maracujazeiro na região Sudeste do Brasil, vem sofrendo uma expressiva redução de área cultivada, devido à disseminação do vírus do endurecimento dos frutos. A produção de mudas avançadas de maracujazeiro azedo em ambiente protegido é uma tecnologia diferenciada, que qualifica o setor produtivo a reduzir o risco de disseminação de doenças e pragas através das mudas avançadas/altas.

Publication year: 2023

Types of publication: Paper in annals and proceedings

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.