Composição mineral de biscoitos elaborados com farinha do mesocarpo externo do pequi.
Composição mineral de biscoitos elaborados com farinha do mesocarpo externo do pequi.
Author(s): SOARES JÚNIOR, M. S.; REIS, R. C.; SANTOS, D. C.; LACERDA, D. B. C. L.; KOAKUZU, S. N.; BASSINELLO, P. Z.
Summary: Este trabalho teve por objetivo determinar a composição mineral da farinha do mesocarpo externo do pequi e de biscoitos elaborados com esta farinha.
Publication year: 2007
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Biscoito, Caryocar Brasiliense, Cerrado, Pequi
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.