Características químicas de um latossolo cultivado com feijão submetido a diferentes sistemas de preparo.
Características químicas de um latossolo cultivado com feijão submetido a diferentes sistemas de preparo.
Author(s): SILVA, J. H. da; SILVEIRA, P. M. da; OLIVEIRA, J. P. de
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar o valor do pH e os teores de Ca, Mg, P e K de um latossolo vermelho distrófico cultivado com feijão irrigado, sob dois sistemas de manejo do solo: plantio direto e preparo convencional.
Publication year: 2008
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: CONAFE, Feijão, Phaseolus Vulgaris, Plantio Direto, Plantio convencional, Preparo do solo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.