Fungos produtores de aflatoxina na castanha-do-brasil (Bertholletia excelsa) após a secagem em secador a alta temperatura por convecção natural.
Fungos produtores de aflatoxina na castanha-do-brasil (Bertholletia excelsa) após a secagem em secador a alta temperatura por convecção natural.
Author(s): ALVARES, V. de S.; MADRUGA, A. L. S.
Summary: O presente trabalho objetivou analisar a qualidade da castanha-do-brasil após a secagem em secador à alta temperatura por convecção natural.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Acre
Keywords: Aflatoxina, Aflatoxinas, Aflatoxins, Aspergillus flavus, Aspergillus parasiticus, Bertholletia excelsa, Brazil nuts, Calidad de la fruta, Castanha do brasil, Castanha do pará, Contaminação fúngica, Convection dryers, Convecção natural, Drying temperature, Essência florestal, Fruit quality, Fruto, Fungi, Madera tropical, Micotoxina, Micotoxinas, Mycotoxins, Natural convection, Nuez del Brasil, Qualidade, Resistência a temperatura, Secadores de convección, Secagem artificial, Temperatura de secado, Tropical wood
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.