Misturas para bolo sem glúten com farinhas de bandinha de feijão extrusada e quirera de arroz.
Misturas para bolo sem glúten com farinhas de bandinha de feijão extrusada e quirera de arroz.
Author(s): FROES, L. de O.; SILVA, I. G. O.; SANTIAGO, R. de A. C.; MORAIS, G. R.; EIFERT, E. da C.; BASSINELLO, P. Z.
Summary: O objetivo deste trabalho foi padronizar e avaliar a aceitabilidade de formulações de misturas para bolos sem glúten com farinha de bandinha de feijão extrusada e farinha de quirera de arroz crua.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Arroz, Bandinha de feijão, Farinha, Feijão, Quirera de arroz
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.