Teores de proteina total, fibra bruta cálcio e fósforo de 9 genótipos de Vigna unguiculata (L.) Walp.
Teores de proteina total, fibra bruta cálcio e fósforo de 9 genótipos de Vigna unguiculata (L.) Walp.
Author(s): FERREIRA NETO, J. R. C.; SILVA, S. M. de S. e; ROCHA, M. de M.; FREIRE FILHO, F. R.
Summary: O objetivo deste estudo foi analisar o teor de proteína total, fibra bruta, matéria mineral, cálcio e fósforo e umidade de feijão caupi visando fornecer dados nutricionais para a seleção de genótipos de melhor qualidade.
Publication year: 2005
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Feijão caupi, Proteína, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.