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Author(s): BORDUCHI, L. C. L.; VILLAS-BOAS, P. R.; RANULFI, A.; BEBEACHIBULI, A.; MEYER, M. C.; MILORI, D. M. B. P.
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Author(s): BORDUCHI, L. C. L.; MILORI, D. M. B. P.; VILLAS-BOAS, P. R.
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Author(s): BORDUCHI, L. C. L.; BOAS, P. R. V. No setor agroambiental, a quantificação elementar é de suma importância tanto para o monitoramento de carbono (C) em solos, visando estudos de sequestro de carbono pelo solo, quanto para análise nutri... ... |
Author(s): SILVA, A. L.; MARCONDES, M. I.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; CASTRO, M. M. D.; TRECE, A. S.
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Author(s): DUARTE, G.; FERNANDES, C. O.; LEMOS, M. M.; FELBERG, I.; FARAH, A. O objetivo deste estudo foi avaliar a viabilidade de bactérias probióticas Bifidobacterium bifidum subsp. lactis e Lactobacillus acidophilus em uma sobremesa sem lactose, à base de extrato de soja, co... ... |
Author(s): AGUIAR, L. A. de; RODRIGUES, D. B.; QUEIROZ, V. A. V.; MELO, L.; PINELI, L. de L. de O. Rapid descriptive methods have emerged as a relatively simple alternative for screening the sensory attributes of products that drive their liking, and may contribute to identify sorghum genotypes wit... ... |
Author(s): GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LOBÃO, N.; PEREIRA, S. Este livro é o resultado do esforço em transformar, com carinho, a pesquisa realizada em laboratório em receitas saborosas, nutritivas e fáceis de serem reproduzidas nas cozinhas domésticas. |
Author(s): LAIGNIER, F.; AKUTSU, R. de C. C. de A.; MALDONADE, I. R.; PACHECO, M. T. B.; SILVA, V. S. N.; MENDONÇA, M. A.; ZANDONADI, R. P.; RAPOSO, A.; BOTELHO, R. B. A. This study aimed to develop gluten-free bread samples using different concentrations of Amorphophallus konjac flour (0%, 12.5%, 25%, 37.5%, and 50% of the total flour content) and to evaluate their nu... ... |
Author(s): TILAHUN, W. W.; GROSSI, J. A. S.; FAVARO, S. P.; SEDIYAMA, C. S.; GOULART, S. de M.; PIMENTEL, L. D.; MOTOIKE, S. Y. Macauba is an oleaginous palm species from Latin America. It is a rich source of vegetable oil with diverse benefits. However, there are several gaps in assuring post-harvest oil quality of the mesoca... ... |
Author(s): SANTOS, C.; MAXIMIANO, M. R.; RIBEIRO, D. G.; OLIVEIRA-NETO, O. B.; MURAD, A. M.; FRANCO, O. L.; MEHTA, A.
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