Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

As proteínas com atividade enzimática podem ser divididas em seis grandes classes de acordo com suas funções específicas, que são: oxirredutases, hidrolases, transferases, lyases, isomerases e ligases... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2008

A acidez ativa e trocável são dois parâmetros da química do solo que afetam de forma considerável a produtividade agrícola da maioria das culturas. Buscar técnicas, como a calagem e gessagem, que prop... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

CONTEÚDO: O cultivo do amendoim normalmente é realizado em áreas de renovação de canavial, cujos solos comumente apresentam-se exauridos após os sucessivos cortes de cana, sendo que a exaustão é mais... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

O objetivo deste trabalho foi caracterizar alterações na composição específica de plantas daninhas em um guaranazal submetido à gessagem.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.