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Author(s): QUINTINO, A. DA C.; ZIMMER, A. H.; COSTA, J. A. A. da; ALMEIDA, R. G. de; BUNGENSTAB, D. J.
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Author(s): GONÇALVES, L. C.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; RODRIGUES, J. A. S. Introdução; Local e época de semeadura para produção e silagem de girassol; Rendimento forrageiro; Ponto de ensilagem do girassol; Valor nutritivo da silagem de girassol; Uso de aditivos na ensilagem... ... |
Author(s): BENTO, J. A. C.; MÉNDEZ, I.; GULARTE, M. A.; BASSINELLO, P. Z. This study evaluated the perception of Brazilian consumers regarding the nutritional value, preparation/consumption preferences, and acceptance of genetically modified (GM) beans. An opinion survey wa... ... |
Author(s): PINHO, L. de; ALMEIDA, A. C.; COSTA, C. A.; PAES, M. C. D.; GLÓRIA, M. B. A.; SOUZA, R. M. The physicochemical characteristics of the cherry tomato cultivated in organic and conventional production systems and harvested at either 30 or 45 days of cropping were evaluated using a randomized,... ... |
Author(s): SOARES, M. T. S.; SANTOS, S. A.; ABREU, U. G. P. de No Pantanal não é usual a prática de adubação e, nesta condição, a produtividade está intrinsecamente relacionada às entradas e saídas naturais de nutrientes do sistema, ou seja, a ciclagem de nutrien... ... |
Author(s): NEIVA, D. K.; VILLAS BOAS, P. R. Introdução O desenvolvimento de novas tecnologias nos ultimos anos, tanto de hardware quanto de software, viabilizou a aplicacão de técnicas mais sofisticadas de modelagem, como as de aprendizado de m... ... |
Author(s): FERREIRA, D. P.; ABREU, J. G. de; ALMEIDA, R. G. de; AZEVEDO. V. H. de; FERREIRA, E. A.; SALES, K. C.; RODRIGUES, J. A.; OLIVEIRA, E. S. B. de; OLIVEIRA NETO, V. J. de
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Author(s): EUCLIDES, V. P. B.; MONTAGNER, D. B.; BARBOSA, R. A.; VALLE, C. B. do; NANTES, N. N. The objective of the present study was to evaluate live weight gain per animal and per area and its relationship with the characteristics of pastures of Brachiaria brizantha cv. Paiaguás and Piatã. A... ... |
Author(s): MATTAR, M.; ALENCAR, M. M. de; CARDOSO, F. F.; FERRAUDO, A. S.; SILVA, L. O. C.; ESPASADIN, A. C. The extent to which a genotype is expressed can be deterrnined by the environrnent, therefore, it is possible that the best genotype in an environment may not be in another one.. The aim of this study... ... |
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